facebook_pixel
Eivor låter som en bilförsäljare i nya Assassin’s Creed Valhalla-trailern

Eivor låter som en bilförsäljare i nya Assassin’s Creed Valhalla-trailern

I september flyttades lanseringen av Assassins’s Creed Valhalla fram en vecka, för att möta premiären av de nya Xbox-konsolerna den 10 november. Nästnästa veckas tisdag, med andra ord, och nu har utvecklarna Ubisoft släppt en ny trailer som försöker sälja in vikingalivet. Bokstavligt talat!

Under en och en halv minut beter sig nämligen huvudrollen Eivor mer som en bilförsäljare än en råbarkad viking, då han talar direkt med tittaren om allt som krävs för att roffa åt sig en egen liten jordplätt i England, om de nuvarande ockupanterna inte vill ge bort den självmant. Om du vill veta mer om Assassin’s Creed Valhalla så kan du läsa vårt hands-on-test från förra månaden, och även bekanta dig med systemkraven och innehållet som väntar efter lanseringen, däribland två expansioner, ett nytt uppdrag och en ny Discovery Tour.

Här är den nya trailern för Assassin’s Cred Valhalla.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar