facebook_pixel
Efter Batista – Gears 5 får ännu fler showbrottare!

Efter Batista – Gears 5 får ännu fler showbrottare!

Förra månaden skrev vi om den oväntade nyheten att Gears 5 numera låter dig byta ut Marcus Fenix mot showbrottaren (och den förvånansvärt kompetenta skådespelaren) Batista. Och nu har det visat sig att ännu fler showbrottare är på väg till Gears 5, närmare bestämt medlemmarna i WWE-trion The New Day!

Med andra ord rör det sig om Austin Creed (en erkänd spelnörd som till och med har en egen Youtube-kanal), Kofi Kingston och Big E, som alla kommer läggas till i Gears 5 som framtida dlc.

Hur, när och i vilken form vet vi inte ännu, men förmodligen rör det sig om skins i spelets multiplayer-del, som ju även var hur Batista fick in foten i Gears-dörren när det begav sig kring lanseringen av Gears 5 förra hösten.

Här är Austin Creeds tweet om The New Days stundande Gears 5-debut.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar