facebook_pixel
Dragon Quest XI S: Definitive Edition har fått en 10 timmar lång demoversion

Dragon Quest XI S: Definitive Edition har fått en 10 timmar lång demoversion

2018 släpptes Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age till pc, ett traditionellt men makalöst vackert japanskt rollspel, som undertecknad belönade med hela 91 procent i vår recension. Och nu har den kommande, utökade versionen Dragon Quest XI S: Definitive Edition fått en spelbar demoversion!

Du kan ladda ner den nu via Steam, och spela i upp till 10(!) timmar inför lanseringen den 4 december (sparfilen kan återupptas i fullversionen utifall du inhandlar den). 10 timmar kanske låter absurt mycket, men eftersom spelet kan ta allt mellan 55 och 120 timmar att slutföra så låter det faktiskt rätt sansat i sammanhanget.

Huruvida Dragon Quest XI S: Definitive Edition faktiskt blir “definitivt” återstår dock att se, då spelet förvisso bjuder på en massa nytt innehåll (japanska röster, nya “karaktärsspecifika scenarion”, ett orkestrerat soundtrack och ny 2d-graik), men samtidigt bygger på den tekniskt underlägsna Switch-utgåvan. Dessutom säljs spelet helt separat för 40 euro och inte som dlc till originalspelet, vilket dämpar min egen entusiasm rejält.

Här är en trailer för demoversionen av Dragon Quest XI S: Definitive Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar