facebook_pixel
Destiny 2: Beyond Light är ute nu, men Steam-mottagandet är bara “blandat”

Destiny 2: Beyond Light är ute nu, men Steam-mottagandet är bara “blandat”

I juni presenterades den nya Destiny 2-expansionen Beyond Light med pompa, ståt och en uppsjö av nya trailrar. Den planerade septemberreleasen sköts dock upp till den 10 november ett fåtal veckor senare. Det nya datumet visade sig hålla eftersom Destiny 2: Beyond Light rullades ut via Steam igår kväll.

Destiny-fansen är dock fortsättningsvis svåra att hålla nöjda, då användaromdömet för det 40 euro tunga fristående tillägget enbart skrivs till “blandat” i skrivande stund, baserat på nästan 350 recensioner. Bland de negativa rösterna hittar vi svidande kommenterar som “reskin efter reskin”, “inget känns värt att göras” och “jag är en sådan idiot som tror på Bungie”. Hur mycket av detta som faktiskt är genomtänkt kritik törs jag inte sia om, men det verkar onekligen som att Bungie inte kan planera in julledigheten riktigt ännu.

Om du är intresserad av att nagelfara de mindre nyheterna så kan du också läsa Bungies genomgång av version 3.0.0.1 av Destiny 2 (som förmodligen även påverkar spelet utanför Beyond Light?) på den officiella hemsidan.

Här är lanseringstrailern för Destiny 2: Beyond Light.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar