facebook_pixel
Deathloop verkar släppas den 21 maj, åtminstone till Playstation 5

Deathloop verkar släppas den 21 maj, åtminstone till Playstation 5

I fjol introducerades vi för Deathloop, ett nytt actionspel i förstapersonsperspektiv (inte ett fps!) av Dishonored– och Prey-utvecklarna Arkane Studios. Titeln planerades ursprungligen släppas nu i höst, men försenades till “andra kvartalet 2021” i augusti. Nu verkar vi dock ha fått ett nytt, spikat datum.

Den nya Sony-konsolen Playstation 5 är nämligen ute nu i Australien, och i och med det har också en produktsida för Deathloop dykt upp på Playstation Store (via våra internationella kollegor). Spelet kan förbokas nu och kommer av allt att döma släppas den 21 maj 2021, åtminstone till Playstation 5. Arkane Studios och Deathloop ingick i Microsofts massiva Bethesda-uppköp för några månader sedan, men kommer trots det vara tidsexklusivt för Playstation 5 ett tag, eller åtminstone hållas borta från Xbox Series S och X.

Här är fjolårets annonseringstrailer för Deathloop, utifall du har missat den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar