facebook_pixel
Cyberpunk 2077 får olika exklusiva bonusar på Steam och GOG

Cyberpunk 2077 får olika exklusiva bonusar på Steam och GOG

Minns du förr i tiden då affärskedjorna (främst i USA) kämpade om ynnesten att ge spelare exklusiva in-game-föremål om de valde att inhandla specifika spel via deras butiker? Tack och lov är sådant här beteende sedan länge föråldrat, men nu har CD Projekt Red överraskande trillat in i samma hjulspår.

Via Twitter har man nämligen annonserat att de spelare som köper Cyberpunk 2077 via Steam kommer få en exklusiv novell skriven av Tomasz Marchewka, chefsförfattare hos CD Projekt Red. Å andra sidan får du en “exklusiv digital serietidning” om du inhandlar Cyberpunk 2077 från CD Projekts egna onlinebutik GOG, så oavsett vilket alternativ du väljer så kan du inte få allt. Och det är ju bra?

Annorstädes i Cyberpunk-sfären har CD Projekt Red kontrat den några dagar gamla läckan (en person fick tag i Playstation 4-versionen av spelet på förhand och streamade Nomad-prologen) genom att helt sonika ladda upp en ny gameplay-video, som (till synes) går igenom samma parti som läckan. Ett väldigt smart grepp, för varför skulle spelare gå någon annanstans när de numera kan vända sig rakt till den officiella källan?

Cyberpunk 2077 släpps torsdagen den 10 december. Här är den nya gameplay-videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar