facebook_pixel
Cyberpunk 2077-dlc väntar, men avslöjas först efter basspelets lansering

Cyberpunk 2077-dlc väntar, men avslöjas först efter basspelets lansering

Sedan tidigare vet vi att CD Projekt Reds sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077 kommer få både gratis dlc och The Witcher 3-doftande expansioner efter lanseringen. Det kommer dock dröja ett tag innan vi får reda på mer om det här materialet enligt CD Projekt-vd:n Adam Kiciński (via Seekingalpha).

– Den ursprungliga planen var [att avslöja dlc-materialet] innan lanseringen, men efter den nyligen inträffade förseningen beslöt vi oss för att göra det efter releasen av spelet, och sedan prata om framtida projekt.

Adam Kiciński passade även på att säga några ord den kommande multiplayer-komponenten av Cyberpunk 2077 (som förmodligen utvecklas av Vancouver-baserade och multiplayer-fokuserade studion Digital Scape).

– Det är en separat, dedikerad produktion, en stor produktion. Vi tänker på det som en fristående produkt. Uppenbarligen är det inte fullständigt fristående då det använder Cyberpunk-universumet, och är väldigt relaterat till Cyberpunks enspelarkoncept.

Cyberpunk 2077 släpps den 10 december.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar