facebook_pixel
Cuphead: The Delicious Last Course försenas igen

Cuphead: The Delicious Last Course försenas igen

Ursprungligen var det tänkt att Cuphead: The Delicious Last Course, det ambitiösa dlc-materialet till Studio MDHR:s actionspel Cuphead (recension), skulle släppas någon gång under 2019. Förrförra sommaren försenades det dock till 2020 istället, och nu har spelet spelet glidit vidare på obestämd tid.

Nyheterna har nått oss via Twitter, där Studio MDHR säger att de “inte kommer nöja sig med något mindre än att göra detta sista kapitel till vår bästa prestation”, och att man därför skjuter upp The Delicious Last Course tills man “är säkra på att det kommer glädja Cuphead-communityt på sättet som vi känner att det borde”. Målet är att släppa materialet nästa år, men vi kan nog ställa in oss på lansering under hösten istället för våren.

Här är Studio MDHR:s tweet om den nya förseningen av Cuphead: The Delicious Last Course.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar