facebook_pixel
Call of Duty Black Ops: Cold War har minskat installationsstorleken med 90 GB

Call of Duty Black Ops: Cold War har minskat installationsstorleken med 90 GB

I oktober introducerades alternativ som lät spelare avinstallera delar av Call of Duty : Modern Warfare, detta efter att spelet inte längre fick plats på en 250 GB SSD, vilket skapade oro på internet. Och nu har Activision gjort liknande framsteg med Call of Duty Black Ops: Cold War inför nästa veckas lansering.

Det tidigare annonserade utrymmeskravet på 175 GB har nämligen sänkts till blott 82 GB (eller 35 GB om du enbart vill spela multiplayer), även om du fortfarande måste reservera 125 GB om du vill spela med de högsta möjliga grafikinställningarna (sannolikt på grund av extra högupplösta texturer). Activision bekräftar också att spelet, liksom Modern Warfare numera, kommer låta dig installera specifika “spelpaket”, exempelvis för kampanjen och zombies-läget, vilket låter dig dra ner på installationsstorleken ytterligare. Vackert så!

Call of Duty: Black Ops Cold War släpps fredagen den 13 november. Här är en ny, pc-fokuserad trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar