facebook_pixel
“Breathtaking” är en achievement i Cyberpunk 2077

“Breathtaking” är en achievement i Cyberpunk 2077

Filmstjärnan Keanu Reeves stal showen fullständigt när han introducerade Cyberpunk 2077 under E3-mässan 2019. En kille i publiken utbrast spontant “you’re breathtaking!”, varpå Keanu Reeves svarade “no, you’re breathtaking, you’re all breathtaking!”. Och med ens hade en bit internet-historia skapats.

Nu har achievement-listan för Cyberpunk 2077 läckt via Reddit, och utöver en rad popkulturella referenser – som “Gun Fu”, “I Am The Law”, “Daemon In The Shell”, “V for Vendetta” och “It’s Elementary” – hittar vi även just “Breathtaking”, som låses när du har “hittat alla föremål som en gång tillhörde Johnny Silverhand” (rockstjärnan som gestaltas av Keanu Reeves, som i Cyberpunk 2077 bor i spelarens huvud och kan dyka upp när som helst).

Cyberpunk 2077 släpps den 10 december. En ny Night City Wire-episod har också premiär nu på torsdag.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar