facebook_pixel
Blooodrayne: Terminal Cut släpps den 20 november, kolla in första teasern

Blooodrayne: Terminal Cut släpps den 20 november, kolla in första teasern

I somras fick vi reda på att Terminal Realitys gamla actionspektakel Bloodrayne kommer återuppstå i händerna på retroexperterna Ziggurat Interactive. Och nu har vi fått en första teaser för Bloodrayne: Terminal Cut, nyversioner av de två första spelen, tillsammans med ett spikat lanseringsdatum.

Således kommer Bloodrayne: Terminal Cut och Bloodrayne 2: Terminal Cut släppas via Steam och GOG fredagen den 20 november. Bland de utlovade nyheterna hittar vi upplösningar upp till 4K, uppskalade filmiska videor, stöd för moderna handkontroller, förbättrade renderingstekniker med upp till 4x anti-aliasing, stöd för högre texturupplösningar som tillåter användandet av de ursprungliga, okomprimerade texturerna, samt förbättrade grafikeffekter som reflektioner, vatten, dimma och skuggor. En teknisk renovering som heter duga!

Här är den första teasertrailern för Bloodrayne: Terminal Cut.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar