facebook_pixel
Black Mesa: Definitive Edition är ute nu, och gratis för ägare av basspelet

Black Mesa: Definitive Edition är ute nu, och gratis för ägare av basspelet

I mars blev äntligen Half-Life-remaken Black Mesa (recension) “klar” efter en utvecklingstid på sisådär 16(!) år. Jag säger “klar” eftersom utvecklarna Crowbar Collective nu har släppt Black Mesa: Defintivite Edition, spelets allra sista stora uppdatering, som går igenom mer eller mindre hela äventyret.

Du kan nagelfara alla nyheter på Steam, och bland höjdpunkterna hittar vi “massiva” polerings- och grafikuppdateringar genom hela spelet, tillsammans med rejäla spelmässiga ommöbleringar av kapitlen Power Up och On A Rail, samt “signifikanta” optimeringar som förbättrar spelets prestanda på mindre kraftfulla datorer. Black Mesa säljs också för halva priset (9 euro istället för 18 euro) fram till den 1 december.

Här är den gamla lanseringstrailern för Black Mesa från i våras.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar