facebook_pixel
Black Friday-rean har börjat på Epic Games Store, Mudrunner skänks bort

Black Friday-rean har börjat på Epic Games Store, Mudrunner skänks bort

Det är torsdag, och du vet vad det innebär! Just det, Black Friday-rean har inletts på Epic Games Store, och du kan bland annat inhandla Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (33 euro och 74 cent), Star Wars Squadrons (24 euro), Control Ulitmate Edition (20 euro) och Assassin’s Creed Origins (12 euro).

Black Friday-rean varar i en vecka, fram till inkommande torsdag, den 3 december. Lika länge skänks det nya gratisspelet Mudrunner bort (blytung transportsimulator av Saber Interactive, och föregångare till Snowrunner), som därefter ersätts av Cave Story+ (välkänd actionplattformare av Nicalis och Studio Pixel).

Här är lanseringstrailern för Mudrunner från hösten 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar