facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla introducerar oss för nordisk mytologi i ny trailer

Assassin’s Creed Valhalla introducerar oss för nordisk mytologi i ny trailer

Assassin’s Creed Valhalla, det senaste AAA-spektaklet av Ubisoft, släpps om exakt en vecka, tisdagen den 10 november. Och det märks; i söndags kollade vi in en trailer där huvudrollen Eivor betedde sig som en bilförsäljare, och nu har vi fått ännu en ny video som introducerar oss för nordisk mytologi.

För oss nordbor kan detta ses som onödigt, men vi får åtminstone reda på att religon kommer bli ett centralt tema i Assassin’s Creed Valhalla (om än säkert på ett tandlöst och “säkert” sätt i äkta Ubisoft-stil), där vikingarnas hedniska tro möter den kristna dominansen i England, där merparten av spelet kommer äga rum. Vikingarna har också en lite annorlunda relation till sina gudar, då de hellre köpslår med dem än att ge dem blind lojalitet.

Här är den nya trailern om mytologin i Assassin’s Creed Valhalla.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar