facebook_pixel
47:an drar till Kina! Kolla in nya Hitman 3-trailern

47:an drar till Kina! Kolla in nya Hitman 3-trailern

I somras presenterades Hitman 3 för omvärlden, det nya mördarspelet av danska Io Interactive, som kommer avsluta World of Assassinations-trilogin när det släpps tidigt nästa år. En titt på den nya brittiska kartan Dartmoor följde några månader senare, och nu har man avtäckt kinesiska Chongqing!

Du kan kolla in den nya trailern här nedan, och utöver regniga, neonbelysta stadsgator talar Io Interactive sig även varma om de tekniska framstegen med den egna grafikmotorn Glacier, däribland upp till 300 aktiva karaktärer på en och samma plats samtidigt. Vid sidan av Hitman 3 filar Io Interactive även på ett nytt James Bond-spel , som avslöjades förra veckan. Det är mycket nu för de goda danskarna!

Hitman 3 lanseras den 20 januari via Epic Games Store. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar