facebook_pixel
Zombieläget i Call of Duty Black Ops: Cold War är “ett helt nytt kapitel”

Zombieläget i Call of Duty Black Ops: Cold War är “ett helt nytt kapitel”

I augusti avtäcktes Call of Duty Black Ops: Cold War genom en första storytrailer, och därefter har vi även fått glimtar av spelets multiplayer-del och löften om betatester i oktober (för förhandsbokare den 8 oktober, öppen beta den 17 oktober). Och nu har den tredje delen av kakan avtäckts!

Igår kväll premiärvisades nämligen zombieläget i Call of Duty Black Ops: Cold War, och du kan kolla in tre olika videor här nedan, en trailer, en introfilm samt en längre presentation.

Zombieberättelsen fick ett ganska defintivt slut i Call of Duty: Black Ops 4 (enligt Treyarchs egna utsago) så läget kommer erbjuda “ett helt nytt kapitel” i Cold War, som ändå utspelas i samma universum. För första gången kommer allt dlc efter lanseringen också vara gratis, och så kommer progressionen i zombieläget och det vanliga mutliplayer-läget unifieras, med möjligheten att levla upp alla tillgängliga vapen till ultimata mördarmaskiner.

Call of Duty Black Ops: Cold War släpps den 13 november. Här är zombievideorna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar