facebook_pixel
Yakuza-spinoffen Streets of Kamurocho är gratis och ute nu

Yakuza-spinoffen Streets of Kamurocho är gratis och ute nu

Japanska speljätten Sega firar 60 år, vilket man redan har uppmärksammat genom att skänka bort Sonic the Hedgehog 2 via Steam . Men det är inte allt man bjuder på i gratisväg just nu, då jubileumssidan även listar Golden Axed: A Cancelled Prototype, Armor of Heroes, Endless Zone, Total War: Shogun 2 – Battle of Kawagoe och bonusföremål med Sega-tema för Two Point Hospital. Bland annat.

Den mest spännande gåvan är dock (i mitt tycke) Streets of Kamurocho, en Yakuza-spinoff i form av ett pixligt beat’em up i Streets of Rage-stil, där man får spela som affischpojkarna Kazuma Kiryu och Gora Majima, och rensa upp gatorna i det fiktiva Tokyo-distriktet Kaumurocho. Streets of Kamurocho är dock enbart tillgängligt fram till kl. 19:00 svensk tid ikväll, så lägg till det i ditt bibliotek medan du fortfarande har chansen!

Här är en trailer för Streets of Kamurocho.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar