facebook_pixel
Worms Rumble släpps i december, får öppet betatest i november

Worms Rumble släpps i december, får öppet betatest i november

I juli introducerades vi för Worms Rumble, ett avbräck från Team 17:s klassiska turordningsbaserade maskstrider, till förmån för realtidsbataljer med upp till 32 samtidiga deltagare, i spellägena deathmatch och last worm standing (battle royale). Och nu har en lanseringsmånad spikats via en ny trailer!

Worms Rumble kommer släppas i december via Steam, men innan dess, fredagen den 6 november, kommer ett öppet betatest dra igång, där pc- och Playstation 4-spelare kan lösa sina meningsskiljaktigheter över formatgränserna. Den nya trailern ifråga utlovar också dynamiska miljöer med rörliga tunnelbanetåg, och så kan man även ta sig fram via linbanor och (givetvis) skräddarsy de små liven med kosmetiska föremål.

Här är den nya trailern för Worms Rumble.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar