facebook_pixel
World of Warcraft: Shadowlands har fått nytt datum, släpps den 23 november

World of Warcraft: Shadowlands har fått nytt datum, släpps den 23 november

För en månad sedan försenades World of Warcraft: Shadowlands, då lanseringen gled från det tilltänkta datumet den 27 oktober, till någon gång innan årsskiftet. Och nu har Blizzard meddelat ett nytt datum; World of Warcraft: Shadowlands släpps den 23 november, och här nedan kan du kolla in en ny trailer!

På den officiella hemsidan säger Blizzard att man använt den extra utvecklingstiden för att “polera expansionen ytterligare och stärka endgame-innehållet, inklusive en översyn av striderna och belöningarna i [questzonen] The Maw, och bearbetningar av Covenant-systemen för att göra ditt val mer omedelbart effektfullt, med klarare långsiktiga mål”. Ett pre-launch-event med Scourge-tema kommer också dra igång den 10 november, och så har Blizzard spikat premiärdatumet för Castle Nathria, expansionens första raid, till den 8 december.

Här är den nya storytrailern för World of Warcraft: Shadowlands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar