facebook_pixel
Vermintide 2 är gratis att provspela fram till söndag via Steam

Vermintide 2 är gratis att provspela fram till söndag via Steam

Våren 2018 släppte svenska Fatshark sitt Warhammer: Verminitide 2, ett röjigt actionspel som Jocke Kilman belönade med betyget 83 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “ett intensivt och brutalt co-op-spel med fantastiskt underhållande strider”. Och nu har en veckolång gratisperiod inletts!

Warhammer: Vermintide 2 är således gratis att spela via Steam från och med nu (eller snarare sedan igår kväll) och ända fram till inkommande söndag, den 1 november. Därtill får alla spelare som slutför ett uppdrag en “obese megalodon”-hatt (har du inte alltid velat ha en sådan?), och så kommer även ett “speciellt jubileumsuppdrag” vid namn A Quiet Drink finnas tillgängligt fram till den 1 november.

Om du får blodad tand av ditt Vermintide 2-spelande så sträcker sig en 75-rocentig rea (7 euro istället för det ordinarie 28 euro) fram till den 2 november, tillsammans med en rad reor för diverse dlc-material, däribland den årsgamla expansionen Winds of Magic och Grail Knight Career-tillägget från i somras.

Här är den gamla lanseringstrailern för Warhammer: Vermintide 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar