facebook_pixel
Veckans gratisspel på Epic Games Store är live nu

Veckans gratisspel på Epic Games Store är live nu

Frictional Games skräckspel Amnesia: Rebirth släpps nu på tisdag. Men om du missat föregångaren så har du fått en utmärkt möjlighet att spela den nu då The Chinese Rooms Amnesia: A Machine for Pigs är veckans gratisspel på Epic Games Store, tillsammans med överlevnadsspelet Kingdom New Lands.

I vanlig ordning har vi även fått reda på vilka spel som ersätter ovan nämnda duo nästa veckas torsdag kl. 17:00 svensk tid, och då bjuds det på mer skräck i form av polska Bloober Teams Layers of Fear 2, tillsammans med det betydligt mysigare Halloween-äventyret Costume Quest 2, utvecklat av Psychonauts-studion Double Fine.

Här är två trailrar för Amnesia: A Machine for Pigs och Kingdom New Lands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar