facebook_pixel
The Outer Worlds med expansion har släppts till Steam och GOG

The Outer Worlds med expansion har släppts till Steam och GOG

Förra hösten släpptes Obsidian Entertainments förstapersonsrollspel The Outer Worlds exklusivt via Epic Games Store. Jocke Kilman recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “inte världens bästa shooter, men ett väldigt älskvärt rollspel”.

Nu har dock Epic-butikens tidsexklusivitet löpt ut, vilket betyder att The Outer Worlds (tillsammans med den ännu väldigt färska expansionen Peril on Gorgon) finns tillgängligt via Steam och GOG sedan i fredags. Spelet säljs dessutom för halva priset (30 euro istället för 60 euro) fram till nästa veckas fredag, den 6 november, och via Steam man kan också inhandla The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (inklusive expansion passet, som även bjuder på en andra expansion) för 57 euro och 57 cent fram till samma datum.

Här är den årsgamla lanseringstrailern för The Outer Worlds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar