facebook_pixel
Surviving the Aftermath har nått Steam tillsammans med ny uppdatering

Surviving the Aftermath har nått Steam tillsammans med ny uppdatering

För ett år sedan lanserades Surviving the Aftermath, det nya strategiska överlevnadsspelet av Iceflake Studios och Paradox Interactive, i early access via Epic Games Store. Och nu har tidsexklusiviteten uppenbarligen nått sitt slut då spelet Steam-debuterade igår kväll, tillsammans med en ny uppdatering.

Du kan läsa om alla nyheter i version 1.11.0.7614 av Surviving the Aftermath här, inklusive nya quests, nya overlays för colony-menyn, en uppdaterad världskarta och de sedvanliga balansjusteringarna. Steam-debuten till trots klassas Surviving the Aftermath fortfarande som ett early access-spel, med den fullständiga realasen planerad för “tidigt 2021”. Spelet kommer även bli dyrare när det blir “klart” (just nu 25 euro) så ha det i åtanke.

Här är Steam-trailern för Surviving the Aftermath.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar