facebook_pixel
Steams höstfestival har börjat, bjuder på otaliga nya speldemon

Steams höstfestival har börjat, bjuder på otaliga nya speldemon

The Steam Game Festival har kvickt blivit en återkommande och väldigt uppskattad grej på Steam, och nu har höstutgåvan redan dragit igång; fram till den 13 oktober, nästa veckas tisdag, kan du prova otaliga nya speldemon, och kolla på livestreams där utvecklarna själva demonstrerar sina verk.

Bland de mer iögonfallande alternativen finner vi Party Animals (som vi redan skrivit om), Ghostrunner, The Survivalists, The Falconeer, Partisans 1941, Everspace 2, Stronghold: Warlords, Observer: System Redux, Dwarfheim och Raji: An Ancient Epic. Det fullständiga streamschemat hittar du här, och om ovan nämnda spel inte väcker ditt intresse är det bara att börja bläddra igenom demosektionen på Steam, som listar 1417 resultat.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar