facebook_pixel
Steams halloween-rea har börjat, inkluderar gratishelg för Dead by Daylight

Steams halloween-rea har börjat, inkluderar gratishelg för Dead by Daylight

Epic Games Store, Humble Store och GOG har alla inlett sina halloween-reor, och nu har även den största elefanten av alla anslutit till festligheterna: Steams halloween-rea drog igång igår och varar fram till måndag kväll, kl. 19:00 svensk tid, och bjuder på mängder av erbjudanden för diverse skräckspel.

Först och främst bör det lyftas fram att onlineslashern Dead by Daylight (recension) är gratis att provspela helgen ut, och om du får blodad tand (eller machete) så är bassspelet också prisnedsatt med 60 procent (8 euro) fram till måndag, den 2 november. Andra halloween-erbjudanden inkluderar Vampyr (70 procents rea), Outlast (85 %), Inside (66 %), Blasphemous (50 %), Alien: Isolation (75 %), Call of Cthulhu (70 %) och Little Nightmares (80 %).

Här är den gamla lanseringstrailern för Dead by Daylight från 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar