facebook_pixel
Sonic the Hedgehog 2 är gratis på Steam just nu

Sonic the Hedgehog 2 är gratis på Steam just nu

Om du alltid velat gräva ner dig i Sonics backkatalog har du nog aldrig haft ett lika bra tillfälle. Sega erbjuder nämligen just nu flera av den blåa igelkottens spel till extremt låga priser – och ett av dem är helt gratis.

Sonic the Hedgehog 2 är kanske den mest klassiska delen i originalserien, och det kan du få helt gratis. Så länge du lägger till det i ditt Steam-bibliotek innan den 19e oktober så är det ditt att behålla för all framtid.

Du kan också köpa flera av Sonics andra spel för hutlöst billiga priser. Ingen verkar riktigt säker på varför Sega gör den här rean just nu, men kanske rör det sig om hype för ett kommande avslöjande? Det var ju ett tag sedan Sonic hade något nytt spel på gång, trots allt.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar