facebook_pixel
Sid Meier’s Pirates kommer till Civilization VI nästa vecka

Sid Meier’s Pirates kommer till Civilization VI nästa vecka

Sid Meier är först och främst känd för den eviga 4X-giganten Civilization och dess uppföljare, men har även ett mysigt litet äventyr kallat för Sid Meier’s Pirates på cv:n – och det är just detta som kommer uppmärksammas i nästa veckas gratisuppdatering till Civilization VI. Kolla in den nya videon här nedan!

I korthet rör det sig om ett nytt “piratscenario” som stöder 1-4 spelare på en “handskapad” karta. Vi bjuds på fyra olika fraktioner – Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler och Hoarder – var och en med unika förmågor. Brittiska, spanska, franska och holländska flottor kommer också trilla i vägen för spelarna, och utöver den handskapade kartan kommer du även kunna plundra på slumpgenererade kartor, om du föredrar det.

Den nya Civilization VI-uppdateringen släpps nästa veckas torsdag, den 22 oktober, och utöver piratscenariot kan vi även vänta oss en rad justeringar av basspelet och de nya dlc-paketen New Frontier Pass.

Här är videon om nästa veckas Civilization VI-uppdatering.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar