facebook_pixel
Sekiro: Shadows Die Twice får maffig GOTY-uppdatering på torsdag

Sekiro: Shadows Die Twice får maffig GOTY-uppdatering på torsdag

I fjol släpptes Sekiro: Shadows Die Twice, det senaste brutala actionspelet av Dark Souls-utvecklarna From Software. Undertecknad recenserade för denna publikations räkning, och delade ut monsterbetyget 90 procent, tillsammans med omdömet “fräsch, skitsvårt och alldeles, alldeles underbart.”

Jag klarade dock aldrig Sekiro: Shadows Die Twice (det är skitsvårt), men kanske blir det ändring på det (nej, vem försöker jag lura egentligen?) i och med den nya matiga “game of the year”-uppdateringen som släpps nu på torsdag; utöver en del mindre meningsfullt krafs som upplåsningsbara karaktärsskins bjuds det nämligen också på ett nytt inslag kallat för “remnants”, korta upp till 30 sekunder långa inspelningar som spelare kan lämna efter sig, för att exempelvis hjälpa andra besegra de ökänt svåra bossarna. Om du av någon anledning vill möta bossar du redan klarat kommer du även få göra det i ett nytt bossrush-läge, där du ombeds besegra flera bossar i rad utan att förlora ett enda liv (eller ta dig an en och samma strid hur många gånger du vill).

Här är en trailer för Sekiro: Shadow Die Twice Game of the Year Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar