facebook_pixel
Rykte: The Outer Worlds-uppföljare är i förproduktion

Rykte: The Outer Worlds-uppföljare är i förproduktion

I höstas släpptes The Outer Worlds, det relativt Fallout-doftande förstapersonsrollspelet av Obsidian Entertainment. Jocke Kilman recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “ett väldigt älskvärt rollspel”. Och nu kommer (kanske) mera!

Branschvetaren Daniel Ahmad – som tidigare haft väldigt rätt om väldigt många saker – säger nämligen att “det senaste jag hör är att en ny del i [The Outer Worlds-franchisen] utforskas, och för närvarande är i förproduktion”. Detta följer uppgifterna från augusti, då Obsidian-veteranen Josh Sawyer sade att han “regisserar sitt eget projekt just nu”, vid sidan av de tidigare kände Obsidian-titlarna Avowed och Grounded.

The Outer Worlds-dlc:t Peril on Gorgon slutfördes också alldeles nyligen, så det vore inte otroligt om det teamet redan nu har inlett arbetet med en fullfjädrad The Outer Worlds-uppföljare, speciellt eftersom Obsidian sade sig fundera på en sådan redan i februari i fjol. Du har väl inte missat att The Outer Worlds släpps till Steam också?

Här är Daniel Ahmads tweet om den eventuella The Outer Worlds-uppföljaren.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar