facebook_pixel
Roller Champions planeras släppas tidigt nästa år

Roller Champions planeras släppas tidigt nästa år

Tidigare idag skrev vi om att Ubisoft har skjutit upp Far Cry 6 och Rainbow Six Quarantine, och att de numera planeras mellan den 1 april och 30 september 2021. Allt är dock inte jämmer och elände i Ubi-land då samma affärsrapport även avslöjade att Roller Champions kommer släppas “tidigt nästa år”.

– Spelet artar sig väl, sade Frederick Duguet, chief financial officer hos Ubisoft, som svar på en fråga om Roller Champions. Vi lägger till mer och mer djup i spelmekaniken, och vi har analyserat den mesta av feedbacken vi fick under det stängda alfatestet. Vi planerar släppa spelet i början av nästa år.

Roller Champions beskrivs enklast som ett rullskridskoskott extremsportspel, och baserat på en video från tidigare den här månaden är “neo-retro”-estetiken och karaktärerna viktiga grundpelare för utvecklingsteamet.

Här är en video om estetiken och karaktärerna i Roller Champions.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar