facebook_pixel
Prison Architect firar fem år med gratisvecka och massiv rea

Prison Architect firar fem år med gratisvecka och massiv rea

Efter tre år i early access på Steam blev Prison Architect äntligen “klart” den 6 oktober 2015. För fem år sedan med andra ord, och därför har Paradox Interative (som köpte spelet av skaparna Introversion Software i fjol) valt att fira stort med en gratisperiod som sträcker sig fram till söndag, den 11 oktober.

Fram till den 12 oktober kan du också inhandla Prison Architect för 5 euro (80 procents rea), och dessutom har Paradox Interactive släppt två “nya” versioner av spelet, baserade på den ursprungliga version 1.0-releasen av fängelsesimulatorn från 2015, och den sista versionen av Introversion Software, som släpptes 2018. Du får tillgång till dessa versioner genom Steams beta-tabb, och du hittar instruktioner för processen här.

Här är en jubileumstrailer med lite rolig statisitk för Prison Architect.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar