facebook_pixel
Pikuniku är veckans gratisspel på Epic Games Store

Pikuniku är veckans gratisspel på Epic Games Store

Hej, hej! Tiden marscherar vidare, och utöver att vi alla är ett steg närmare graven så har även ett nytt gratisspel gått live via Epic Games Store. Den här gången handlar det om Sectordubs och Devolver Digitals charmiga pusseldystopi Pikuniku, som ursprungligen släpptes i januari 2019.

Precis som vanligt har även nästa veckas gratisspel presenterats, så från och med nästa veckas torsdag kl. 17:00 kommer vi bjudas på Giant Squids meditativa underhavsäventyr Abzü (som har skänkts bort via Epic Games Store en gång tidigare), tillsammans med Antimatter Games onlineskjutare Rising Storm 2: Vietnam.

Här är den gamla lanseringstrailern för Pikuniku.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar