facebook_pixel
Påskägg i Doom Eternal lyfter fram Inugami Korone

Påskägg i Doom Eternal lyfter fram Inugami Korone

2020 har inte bjudit på mycket att vara glad över. En av de få ljusglimtarna är dock (i mitt tycke) vtuber-explosionen på Youtube, som har gjort att vi nu kan sitta och kolla på ungefär hur många digitala animeflickor som helst, medan de sitter och livestreamar spel för en ständigt växande publik.

En av de allra mest populära vtubarna just nu är hundflickan Inugami Korone (du har kanske sett höjdpunkter från hennes genomspelning av Super Mario Bros, där den vanligtvis japansktalande Korone försöker prata enbart engelska?) som tidigare i år spelade igenom Id Softwares Doom-reboot från 2016.

Det hela gav givetvis upphov till mängder av memes och referenser, och nu har även Id Software själva hoppat på tåget genom att implementera ett Korone-påskägg i den senaste versionen av Doom Eternal. Allt du behöver göra är att gå in i spelets rune-meny och trycka fyra gånger på motorsågstangenten, vilket tar fram en modifierad Doom Eternal-logo som numera lyder Doog Eternal. För att Korone är en hund, du vet.

Här är Korone-påskägget i Doom Eternal, tillsammans med en höjdpunktsvideo från hennes Doom-spelande.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar