facebook_pixel
Nu kan du banta ner Call of Duty: Modern Warfare med över 100 GB

Nu kan du banta ner Call of Duty: Modern Warfare med över 100 GB

Tidigare den här månaden väcktes oro på internet över det faktum att Call of Duty: Modern Warfare inte längre rymdes på en 250 GB SSD. Activision kontrade med att utlova “specifika installationsalternativ” en vecka senare, och nu har de implementerats i och med den senaste uppdateringen av spelet.

Du kan läsa om uppdateringens nyheter på den officiella hemsidan, där vi även får instruktioner för hur man kan avinstallera kampanjen (35 GB), multiplayer (42 GB) och special ops (38 GB). Eftersom man inte kan avinstallera battle royale-tillägget Warzone så kan du med andra ord spara in drygt 115 GB som allra mest.

Inte så pjåkigt, men måste verkligen Warzone på egen hand ta upp över 100 GB? På allvar?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar