facebook_pixel
Nej, Halo 5 kommer inte ingå i Halo: The Master Chief Collection

Nej, Halo 5 kommer inte ingå i Halo: The Master Chief Collection

Samlingar är härliga. Personligen föredrar jag att vänta på att tv-serier avslutats innan jag börjar kolla på dem, för att jag ska kunna köpa en stor, definitiv blu-ray-låda, och avnjuta avsnitten i min egen takt. Värre är det när samlingar inte är kompletta, som fallet kommer bli med Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection innehåller Halo Reach (recension), Halo: Combat Evolved Anniversary (recension), Halo 2 Anniversary (recension), Halo 3 (recension), Halo 3 ODST (recension) samt Halo 4 (ännu inte släppt). Dock inte Halo 5 Guardians (seriens sjunde, nyaste och konsolexklusiva del), och Halo-utvecklarna 343 Industries har passat på att återigen slå fast att “[Halo 4] är den sista Halo-titeln som vi för närvarande planerar för [The Master Chief Collection] (förlåt om vi krossar era “Halo 5 i MCC“-drömmar)”.

Det här betyder för all del inte att Halo 5 inte kan komma till pc någon gång i en separat utgåva, men det skulle nog skapa mer negativ pr än positiv sådan, så det är förmodligen bäst att låta bli.

Eller så kanske Halo 5 inkluderas som förköpsbonus för försenade Halo Infinite?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar