facebook_pixel
Need for Speed räknar ner till avslöjande, förmodligen Hot Pursuit-remaster

Need for Speed räknar ner till avslöjande, förmodligen Hot Pursuit-remaster

Fjolårets Ghost Games-utvecklade Need for Speed Heat (recension) var racingseriens bästa del på evigheter enligt undertecknad, så jag måste medge att jag blev lite snopen när vi i februari fick reda på att Ghost Games skulle avvecklas, och att Need for Speed-serien skulle återvända till Criterion Games.

Inte för att Criterion Games är ett dåligt val för Need for Speed – 2010 års Need for Speed: Hot Pursuit och 2012 års Need for Speed: Most Wanted skapades av den brittiska studion när det begav sig, och räknas som två av seriens allra starkaste delar – utan för att Criterion Games den senaste tiden fungerat som en supportstudio.

Need for Speeds officiella hemsida räknar för närvarande ner till imorgon måndag, kl. 17:00 svensk tid. Således kan vi vänta oss ett rejält avslöjande, och förmodligen rör det sig som en remaster av ovan nämnda Need for Speed: Hot Pursuit, eftersom titeln redan åkt några varv i rykteskarusellen, medan nästa, rejäla Need for Speed-spel sannolikt fortfarande befinner sig i startgroparna. Vi lär få anledning att återkomma till ärendet imorgon!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar