facebook_pixel
Motorer och mode i Cyberpunk 2077, kolla in tre nya trailrar!

Motorer och mode i Cyberpunk 2077, kolla in tre nya trailrar!

Obligatoriska sexdagarsveckor med betald övertid till trots planeras Cyberpunk 2077 fortfarande lanseras den 19 november som utlovat. Om lite mer än en månad med andra ord, och för att vrida upp hajpen ytterligare sände utvecklarna CD Projekt Red det fjärde avsnittet av Night City Wire igår kväll.

Nedan ser du således tre nya Cyberpunk 2077-trailrar med fokus på motorer (inklusive Johnny Silverhands Porsche 911 från 1977, som i spelet är hundra gammal), mode och ett möte i en restaurang, tillsammans med den kompletta och 25 minuter långa arkiverade versionen av Night City Wire episod 4. Om du planerar spela Cyberpunk 2077 via Stadia (förmodligen inte, men man vet aldrig) har vi även fått reda på att spelet kommer släppas till Googles streamingtjänst samma dag som till alla övriga format, det vill säga den 19 november.

Här är tre nya trailrar för Cyberpunk 2077 tillsammans med Night City Wire episod 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar