facebook_pixel
Mass Effect Legendary Edition har dykt upp hos koreanska granskningsnämnden

Mass Effect Legendary Edition har dykt upp hos koreanska granskningsnämnden

En av 2020 års mest seglivade följetonger inom spelvärlden har varit Mass Effect-seriens vara eller icke vara, främst i form av en remaster av originaltrilogin. I september fick vi reda på att paketet sannolikt går under namnet Mass Effect Legendary Edition, men dröjer eftersom första spelet “inte är tillräckligt bra”.

Nu har dock just Mass Effect Legendary Edition dykt upp hos den koreanska spelgranskningsnämnden (via Gematsu), vilket antyder att paketet torde vara nära förestående. Detta är inte första gången som asiatiska spelgranskningsnämnder har läckt hårt hållna överraskningar på förhand (nu senast handlade det om pc-versioner av Metal Gear Solid och Metal Gear Solid 2, som släpptes till GOG kort därpå), så nog känns det som att en riktigt rejäl brasa har gett upphov till den påtagliga röken den här gången också. Vi återkommer!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar