facebook_pixel
Marvel’s Avengers försenar ny hjälte  till förmån för “community-drivna funktioner”

Marvel’s Avengers försenar ny hjälte till förmån för “community-drivna funktioner”

I september släpptes Marvel’s Avengers, det live service-fokuserade superhjältespelet av Crystal Dynamics. Rikard Olsson var dock långt ifrån imponerad och delade ut betyget 59 procent, tillsammans med omdömet “slätstruken action, trist story, och påfrestande live service-inslag”.

Med andra ord finns det en hel del att göra för Crystal Dynamics om de ämnar göra Marvel’s Avengers lika långvarigt som de hoppas. Man sitter dock inte och rullar på tummarna, och i ett öppet brev till communityt går man igenom vad som väntar under den omedelbara framtiden.

Det utlovade Taking Aim-dlc:t (inklusive Kate Bishop) försenas på obestämd tid, till förmån för implementering av “community-drivna funktioner”. Vi utlovas bland annat ett ping-system i Apex Legends-stil, möjligheten att spela om Reassemble-kampanjen med din hjältes färdigheter och utrustning intakta, textbakgrunder för att öka läsbarheten, synligare hjälteikoner, tydligare belöningar för uppdrag samt nya indikatorer för attacker från fiender.

Slutligen fortsätter Crystal Dynamics även jobba på bugg- och stabiltetsfixar, och så kommer man ge bort en “digital thank-you bundle” till alla spelare, inklusive 1500 credits (tillräckligt för ett legendariskt skin) och en del annat smått och gott. Bundlen kommer finnas tillägnlig mellan den 22 oktober och den 5 november.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar