facebook_pixel
Lootskjutaren Outriders försenas, men vi har fått ny trailer som plåster på såren

Lootskjutaren Outriders försenas, men vi har fått ny trailer som plåster på såren

I slutet av augusti (då vi kollade in en trailer för den nya technomancer-klassen) hette det fortfarande att Outriders, den nya lootskjutaren av Painkiller-studion People Can Fly, skulle släppas någon gång i höst via Steam och Epic Game Store. Nu har emellertid spelet, som det mesta annat, försenats.

People Can Fly och utgivarna Square Enix har valt att meddela den försenade releasen i en ny, bombastisk trailer (som du kan kolla in här nedan), där man även spikar det nya lanseringsdatumet till den 21 februari 2021. En ganska rejäl uppskjutning med andra ord, men vi uppmuntras givetvis att förhandsboka spelet ändå, för att få tillgång till Hell’s Rangers Content Pack, inklusive “gear sets”, elva unika vapen, “truckmoddar” och dekaler.

Här är den nya trailern för Outriders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar