facebook_pixel
Little Nightmares 2 visar upp sig i mysryslig halloween-trailer

Little Nightmares 2 visar upp sig i mysryslig halloween-trailer

I slutet av augusti fick vi reda på att svenska Tarsier Studios och Bandai Namco planerar släppa Little Nightmares 2, uppföljaren till det mysrysliga plattformsspelet från 2017, i början av nästa år, den 11 februari. I samma veva skrev Mats Nylund en förhandstitt som du kan kolla in här.

Nu har Tarsier Studios och Bandai Namco släppt en ny Little Nightmares 2-trailer, den annalkande allhelgonadagen till ära. Pojken Mono (den nya huvudrollen) och flickan Six (som man spelade som i originalet) fortsätter jagas av groteska människoskepnader, däribland en fet man som klättrar i taket, en Slender-cosplayare, ett äldre par och en jägare beväpnad med ett gevär som han sannerligen inte räds att använda.

Här är den nya halloween-trailern för Little Nightmares 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar