facebook_pixel
Kräftgången för Halo Infinite fortsätter – ännu en kreativ ledare har lämnat projektet

Kräftgången för Halo Infinite fortsätter – ännu en kreativ ledare har lämnat projektet

Vi har sett otaliga spelförseningar under 2020, men frågan är om någon av dem smäller högre än Halo Infnite; 343 Industries actionspel kommer inte bara missa premiären av de nya Xbox-konsolerna, det har dessutom glidit vidare till 2021, och har inte ens ett tilltänkt lanseringsfönster i dagsläget.

Halo Infinite-förseningen offentliggjordes i augusti, ett år efter att vi nåddes av budet att Tim Longo, den dåvarande kreativa regissören, hade lämnat utvecklingsteamet.

Nu har Halo Infnite drabbats av ännu ett spektakulärt avbräck, då vi via Bloomberg har fått reda på att 343 Industries studiochef Chris Lee – tillika mannen som ledde den “övergripande kreativa visionen” – har lämnat Halo Infinite-teamet, även om han förblir anställd hos Microsoft. Chris Lee försäkrar dock oss om att han “tror på teamet och är säker på att de kommer leverera ett suveränt spel”, och att “nu är ett bra tillfälle att stiga tillbaka”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar