facebook_pixel
Kolla in lanseringstrailern för Call of Duty Black Ops: Cold War

Kolla in lanseringstrailern för Call of Duty Black Ops: Cold War

Det är allmänt känt att tidsuppfattningen för både privatpersoner och storföretag har fått sig en törn under 2020, men detta är faktiskt lite löjligt; Call of Duty Black Ops: Cold Wars släpps om två och en halv veckor, fredagen den 13 november, men trots detta har Activision rullat ut lanseringstrailern redan nu.

Trailern i fråga visar Ronald Reagan och Frank Woods, tillsammans med actionfyllda sekvenser med snöskotrar, sandloppor, radiostyrda bilar, helikoptrar och motorcyklar. Om det inte vore för kalla kriget-inramningen så kunde det lika gärna röra sig om en trailer för nästa Fast & Furious-film, ärligt talat, men eftersom de bägge varumärkena förmodligen har en så gott som identisk målgrupp så kanske det bara är en positiv jämförelse?

Här är lanseringstrailern för Call of Duty Black Ops: Cold War.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar