facebook_pixel
Immortals Fenyx Rising-demon är ute nu, men enbart i en vecka via Stadia

Immortals Fenyx Rising-demon är ute nu, men enbart i en vecka via Stadia

Jag anar en trend här; igår skrev vi om att Civilization-utmanaren Humankind hade fått en spelbar demoversion, dock enbart via Googles streamingplattform Stadia. Och nu har ännu en Stadia-exklusiv demoversion nått våra stränder i form av Immortals Fenyx Rising, tillgänglig fram till den 29 oktober.

Tack och lov behöver du ingen Stadia-prenumeration eller registrering av kreditkort för att börja spela. Allt du behöver göra är att följa den här länken och genomföra några kvicka kontoinställningar, förutsatt att du har en duglig internetuppkoppling. Jag provade just spelet lite kvickt (första gången jag någonsin doppat tårna i en Stadia-produkt) och kan glädjande nog meddela att jag kunde börja spela redan inom någon enstaka minut.

Utöver Stadia kommer Immortals Fenyx Rising också släppas via Uplay och Epic Games Store när det görs tillgängligt den 3 december, och om du vill veta mer så kan du läsa vårt hands-on-test från september.

Här är en trailer för den Stadia-exklusiva demoversionen av Immortals Fenyx Rising.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar