facebook_pixel
Hyper Scape säsong 2 har börjat, kolla in två nya trailrar

Hyper Scape säsong 2 har börjat, kolla in två nya trailrar

Minns du att Ubisofts battle royale-skjutare Hyper Scape lanserades i somras? Nej, inte jag heller (okej, nu ljög jag lite grann), men den bristande populariteten till trots kör spelet ändå vidare. Och nu har säsong 2 inletts, som lägger till ett nytt vapen, ett nytt distrikt och annat smått och gott.

Nedan ser du två trailrar – en för den nya säsongen, och en för det nya battle passet – och på den officiella hemsidan kan vi läsa mer on säsong 2. Det nya vapnet är ett kemiskt gevär vid namn Atrax – skjuter kladdiga, explosiva projektiler – och det nya distriktet kallas för Memorial Hill, där du kan upptäcka ett nytt “landmärke”.

Vi bjuds även på det nya tidsbegränsade hacket “platform” (låter dig placera plattformar under dina fötter), ett nytt rankingsystem samt dagliga gåvor, i form av battle points, in-game-valuta och kosmetiska föremål.

Här är de två nya trailrarna för Hyper Scape.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar