facebook_pixel
Halloween-firandet i Overwatch inleds imorgon

Halloween-firandet i Overwatch inleds imorgon

Det kanske bara är jag, men allt sedan Echo (den 32:a och sista Overwatch-hjälten innan Overwatch 2) debuterade i april känns det som att Blizzards hjälteskjutare Overwatch mer eller mindre rullat runt på autopilot, med få nyhetsvärdiga tillägg eller händelser. Nu blir det dock ändring på det!

Via Twitter har nämligen Blizzard meddelat att årets upplaga av det årligen återkommande Hallowen-eventet Halloween Terror inleds den 13 oktober, imorgon tisdag, och pågår ända fram till tisdagen den 3 november. I tre veckor med andra ord, och precis som vanligt kommer vi bjudas på en rad nya mysrysliga skins, den här gången (till synes) bland annat för Brigitte, D.Va, Echo, Sigma och Sombra. Vi kan även förvänta oss en återkomst av Junkenstein’s Revenge, PvE-läget som vanligtvis brukar dyka upp just kring Halloween.

Här är en kort teaser-video inför Halloween Terror 2020 i Overwatch.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar