facebook_pixel
Godfall blir inte ett live service-spel, men du tvingas ändå spela online

Godfall blir inte ett live service-spel, men du tvingas ändå spela online

I slutet av fjolåret avslöjades Godfall, en ny “looter-slasher”(!) av Counterplay Games och Borderlands-skaparna Gearbox Software. Utöver ovan nämnda, tveksamma genre-etikett har spelet främst gjort sig känt för att visa upp de nya konsolernas slagkraft inför deras jungfrufärder nu i höst.

Till skillnad från spel som Destiny (som Godfall verkar ha en hel del gemensamt med på pappret) ser Counterplay Games inte sitt skötebarn som en “live service”-titel, men trots detta har man nu tagit till det officiella Twitter-kontot för att berätta att spelet ändå kommer kräva en konstant internetuppkoppling, även fast man spelar på egen hand. Vi antar att detta krävs för att motarbeta eventuellt fuskande, men eftersom Godfall saknar pvp-spelande känns det som en rätt saftig överreaktion, i alla fall så här på förhand.

Godfall lanseras via Epic Games Store den 12 november. Här är ovan nämnda tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar