facebook_pixel
Frog Fractions har fått “över 100 nya hemligheter”

Frog Fractions har fått “över 100 nya hemligheter”

I augusti släpptes Frog Fractions: Game of the Decade Edition till Steam. Spelet var (och är) helt gratis, men dlc-materialet Hop’s Iconic Cap har visat sig vara snudd på obligatoriskt, då det kan likställas med ett renodlat Frog Fractions 4. Och nu har just Hop’s Iconic Cap-dlc:t fått en ny uppdatering!

Frog Fractions-skaparen Jim Crawford säger att han har “lagt till över 100 hemligheter, stora som små”, däribland “nya features, nya skämt, nya konversationer och nya minspel”. Uppdateringen inkluderar också 30 achievements, varav 10 kan slutföras i basspelet, medan 20 kräver dlc:t. Hop’s Iconic Cap är prissänkt till 6 euro och 14 cent (istället för det ordinarie 8 euro och 19 cent) fram till nästa veckas måndag, den 26 oktober.

Här är sommarens trailer för Frog Fractions: Game of the Decade Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar