facebook_pixel
Fortnite har bantat ner installationsstorleken med över 60 GB

Fortnite har bantat ner installationsstorleken med över 60 GB

Förra veckan introducerades nya alternativ för Call of Duty: Modern Warfare, som lät oss avinstallera kampanjen, multiplayer och special ops, och spara in 115 GB i lagringsutrymme som allra mest. Nyheten togs emot med öppna armar, något som uppenbarligen inte gått Epic Games obemärkt förbi.

Nu har nämligen Epic Games annonserat att deras battle royale-skjutare Forntite har minskat installationsstorleken med över 60 GB, från drygt 90 GB till omkring 31,5 GB. Lustigt nog kräver denna förändring att man laddar ner en uppdatering på hela 27 GB, vilket framstår som lite bakvänt, men väl värt det i slutändan.

Annorstädes i Fortnite-sfären drar också spelets hallowen-event Midas’ Revenge igång idag (varar fram till den 3 november). Du kan läsa om alla nyheter på den officiella hemsidan och kolla in den officiella gameplay-trailern här nedan, tillsammans med Epic Games tweet om den minskade installationsstorleken för Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar