facebook_pixel
Förstärkning för Bloodlines 2 – Hardsuit Labs har anställt ny storyansvarig

Förstärkning för Bloodlines 2 – Hardsuit Labs har anställt ny storyansvarig

I augusti sparkades Brian Mitsoda, chefsförfattare av Vampire: The Masquerade – Bloodlines, från Hardsuit Labs, som för tillfället snickrar ihop uppföljaren. Även den kreativa regissören Ka’ai Cluney lämnade lämnade i samma veva, och följdes av Cara Ellison, lead narrative designer, förra veckan.

Nu har dock Hardsuit Labs börjat fylla luckorna i storyteamet eftersom Samantha Wallschlaeger (med ett förflutet hos Bioware, Monolith och Arenanet, med Mass Effect: Andromeda på meritlistan) har meddelat att hon börjat jobba som lead narrative designer hos Hardsuit Labs. Hon poängterar dock att hon just nu enbart “stöder teamet på alla små sätt jag kan”, så hon har förmodligen inte mycket att säga till om angående berättelsen i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, som släpps nästa år efter den dramatiska förseningen i somras.

Här är Samantha Wallschlaegers tweet om hennes nya jobb.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar